ALLVIKEN
DSC_0151.jpg

NYHETER

ÄLBY STÖDBOENDE och alla våra träningslägenheter står nu under tillsyn av IVO!

Idag är dagen vi så länge väntat på! Nya regler from årskiftet 2016 innebär att även stödboenden (och sen i juli 2016 även samtliga träningslägenheter) ska stå under IVO:s tillsyn och vara tillståndspliktiga verksamheter. Detta är något vi välkomnar och ser som en kvalitetssäkring och en trygghet för våra ungdomar, deras familjer och våra uppdragsgivare! Idag kom beskedet vi väntat på sen början av året: ÄLBY STÖDBOENDE och alla våra lägenheter i Uppsala och Gävle är nu godkända av IVO och vi fick vårt tillstånd med posten idag! Pga av långa handläggningstider har väntan varit lång, men vi är så glada och tacksamma för detta! Vi har nu vårt tillstånd klart för målgruppen ungdomar/unga vuxna 16-20 år.

Marielle Ragvals